|
استانداردهای بین المللی
تاریخ : شنبه 17 ارديبهشت 1390
استانداردهای بین المللی توسط موسسه استاندارد بین الملل International Standard Organization که به اختصار به آن ISO گفته میشود تدوین میگردد. این موسسه یک اتحاد بین المللی از موسسات استاندارد کشورهای عضو میباشد که امور مربوط به استانداردهای بین المللی از طریق کمیته های فنی برگزار میگردد. اولین استاندارد زعفران در به شماره ISO 3634 در دسامبر 1978 توسط نمایندگان کشورهای برزیل ، بلغارستان ، کنیا لهستان ، رومانی ، چکسلواکی،اتیوپی ، فرانسه ، تایلند، ترکیه، انگلیس ،افریقای جنوبی،فلسطین،هندوستان ، قبرس ، مصر به تصویب رسید .بطوریکه در این فهرست مشاهده میشود ایران به عموان بزرگترین تولیدکننده زعفران نماینده ای نداشته است. کسب استاندارهای جهانی نه تنها به دلایل اصول کیفی و کمی بلکه از نظر بازارهای بین المللی و حضور در بازارهای جهانی حائز اهمیت است. توجه به مقررات جهانی بویژه مقررات جدید اتحادیه اروپا ، حضور محصولات غذایی کشورمان بخصوص زعفران را در صحنه های بین المللی راحت تر و مقبول تر میسازد.با احیا نمودن رعایت استانداردهای ملی و بین المللی میتوان به این مهم دست یافت.
|
|
|