شرکت تروند زعفران موفق به اخذ تنها استاندارد مشترک تدوین شده در سازمان جهانی استاندارد سازی ایزو و کدکس سازمان ملل که تلفیقی از مفاهیم و الزامات نوین مدیریت کیفیت ISO9001:2008 و ایمنی بهداشت مواد غذاییHACCP می باشد.
استانداردهای بین المللی توسط موسسه استاندارد بین الملل International Standard Organization که به اختصار به آن ISO گفته میشود تدوین میگردد. این موسسه یک اتحاد بین المللی از موسسات استاندارد کشورهای عضو میباشد که امور مربوط به استانداردهای بین المللی از طریق کمیته های فنی برگزار میگردد.اولین استاندارد زعفران در به شماره ISO 3634 در دسامبر ...