زعفران ایران گوهری ناشناخته (كاشت، داشت، برداشت، فرآوری)
نوع کتاب : علمی
پدیدآورندگان : محمدرضا دادخواه | محسن احتشام | حسین فكرت
سال نشر : 1389
ناشر : شهرآشوب
محصول زعفران دارای خواص ناشناخته ی فراوانی است و مولفین این کتاب قصد دارند که با شناساندن این خواص به بازارهای هدف تقاضا را برای مصرف این محصول افزایش دهند. برای دستیابی به این مهم آخرین دستاوردهای علمی و تحقیقاتی داخلی و خارجی درمورد زعفران مورد بررسی قرار گرفته و نتایج آن ها در این کتاب ارائه گردیده است. به علاوه مسائل مهمی از قبیل مدیریت صحیح کاشت، داشت و برداشت زعفران و صادرات و بازاریابی جهانی آن و همچنین ارتباط زعفران با توسعه پایدار مورد پزوهش واقع شده اند. شرکت تروند زعفران قاین به عنوان اولین واحد اصولی فرآوری، بسته بندی و صادرات زعفران در جنوب خراسان که بعد فرهنگی تولید و تجارت دغدغه خاطر اوست ، به علت استقبال گرم مردم از این کتاب اقدام به چاپ دوم آن نموده است.
فصل بندی کتاب " زعفران ایران گوهری ناشناخته"
فصل اول: پیشینه تاریخی زعفران و زعفرانکاری فصل دوم: ویژگیهای گیاه شناسی وژنتیکی زعفران فصل سوم:شیمی زعفران فصل چهارم:استاندارهای زعفران فصل پنجم: خواص دارویی زعفران فصل ششم: کشت زعفران فصل هفتم:مراقبت های زراعی(مرحله داشت) فصل هشتم: عواملی که حات گیاه زعفران را تهدید می کند فصل نهم: برداشت وفرآوری زعفران فصل دهم: زعفران وپایداری کشاورزی فصل یازدهم:نقش زعفران در توسعه اقتصادی مناطق زعفران خیز فصل دوازدهم: نقش زعفران درصنعت گردشگری فصل سیزدهم: بازاریابی وتجارت زعفران فصل چهاردهم: نقش سرمایه گذاری در صنعت زعفران فصل پانزدهم: ضمائم وتصاویر تخصصی |