زعفران تروند صادرکننده نمونه زعفران ایران
Tarvand Saffron
Contact usOnline shopProductsAbout usHome
iran saffron
iran saffron iran saffron iran saffron iran saffron iran saffron
چگونه می توان زعفران اصلی از تقلبی را تشخیص داد ؟
چگونه می توان زعفران اصلی از تقلبی را تشخیص داد ؟

ما در این قسمت قصد داریم به نحوه تشخیص زعفران اصلی از تقلبی بپردازیم . تا انتها با ما همراه باشید .




1- رشته های زعفران شیپوری شکل هستند و اصلا مهم نیست که برداشت چگونه صورت گرفته باشد . در هر صورت شکل خود را باید حفظ کند .


 



2- رنگ زعفران یکی از راه های تشخیص کیفیت مناسب آن است ، 4 یا 5 رشته زعفران را در آب گرم قرار دهید زعفران با کیفیت بالا شروع به آزاد کردن رنگدانه های زرد می کند و بعد از 30 دقیقه رنگ آن کم کم به نارنجی کم رنگ مایل می شود . اما زعفران تقلبی فورا تبدیل به نارنجی تیره میشود و به مرور تیره تر و در آب شناور می شود .توجه داشتخ باشید که زعفران تقلبی را میتوان از گوشت گاو خشک شده و پرز های نارگیل و ذرت با طعم دهنده های زعفرانی مخلوط کرد و یه فروش رساند .


 



3- پس از قرار دادن زعفران در یک نصف فنجان آب میبایست بعد از گذشت چند روز شکل شیپوری خود را حفظ کند ، اگر بعد از این مدت زعفران شروع به باز شدن کند مانند برگ چای در اینصورت این زعفران تقلبی است .


 



4- نور خورشید اثر مخربی را بر روی زعفران دارد و این محصول باید قبل از 8 صبح چیده شود تا نهایت طعم و مزه را داشته باشد ، زیرا نور خورشید باعث سوختن ، خشک شدن ، از دست رفتن طعم و رایحه میشود . بعد از برداشت بلافاصله باید خشک شود تا از تغییر شکل جلوگیری شود . در این صنعت برای رسیدن به چگالی مناسب برای زعفران تقلبی با آن موادی همچون پارافین اضافه میکنند به همین منظور بعد از اضافه کردن آب اگر شما بر روی سطح آب مقداری چربی مشاهده کردید این زعفران تقلبی است .


 



5 - بهترین دما برای نگهداری زعفران دمای بین 17 الی 22 درجه و قسمت های تاریک منزل ، به دور از رطوبت می باشد .


 

استانداردهای بین المللی
استانداردهای بین المللی توسط موسسه استاندارد بین الملل International Standard Organization که به اختصار به آن ISO گفته میشود تدوین میگردد. این موسسه یک اتحاد بین المللی از موسسات استاندارد کشورهای عضو میباشد که امور مربوط به استانداردهای بین المللی از طریق کمیته های فنی برگزار میگردد.اولین استاندارد زعفران در به شماره ISO 3634 در دسامبر ...
نام کاربری:
کلمه عبور:
عضویت در سایت تروند

کلمه عبور را فراموش کرده اید؟
اخبار تروند زعفران
پیشینه تاریخی زعفران
قاینات گهواره تاریخ وفرهنگ زعفران
شناسایی زعفران
ترکیبات شیمیایی زعفران
خواص دارویی زعفران
خواص غذایی زعفران
نکات مهم هنگام خرید زعفران
تروند انتخاب اول زعفران ایران
گواهی ها واستانداردهای تروند زعفران
گواهینامه های بین المللی تروند زعفران
مقالات زعفران
کتابهای زعفران
تقدیرنامه های تروند زعفران
تندیس های تروند زعفران
واحد کنترل کیفیت تروند زعفران
شرکت تروند زعفران قاین . شرکت دانش بنیان
واحد فناوری تولید محصولات دانش بنیان
دست کشاورزان در دست تروند زعفران
مراکز فروش محصولات تروند زعفران
نمایشگاههای تروند زعفران
سایر محصولات گروه کشاورزی تروند زعفران
واحد صادرات زرشک ارگانیک
ایجاد فرهنگ کشت گل محمدی در منطقه قاینات
ایفای نقش مسئولیت های اجتماعی شرکت تروند زعفران
تروند زعفران قاین دارنده ی گواهینامه ی ملی و تندیس رعایت حقوق مصرف کنندگان
بازاریابی اجتماعی و نقش آن در توسعه اقتصادی در مناطق زعفرانکاری
ارتباط مستقيم با بخش فروش گروه توليدي و كشاورزي تروند زعفران قاين
سابقه علم تا عمل در بنيان گذاران گروه توليدي و كشاورزي تروند زعفران قاين
نوشيدني هاي گياهي تراوند
چگونه می توان زعفران اصلی از تقلبی را تشخیص داد ؟
درباره مدیر عامل تروند زعفران
خراسان جنوبی ، قاین ، شهرک صنعتی ، بلوار صنعت ، بلوار تلاش شرقی ،بلوار کوشش، قطعه 50-49 ، مجتمع بین المللی تحقیقات ، کشت ، فرآوری ، بسته بندی و صادرات تروند زعفران قاین لینک کانال تروند زعفران در تلگرام: https://t.me/saffrontarvand
تلفن :
32538488 - 32538477 - 056 32538815 - 32538814 - 32538600
فکس :
32538630 - 32538845 - 056
پست الکترونیک :
saffron@tarvandsaffron.com
پست الکترونیک :
tarvandsaffron@gmail.com
Copyright 2000-2024 Tarvand Saffron Co. (تروند زعفران قائن)
All rights reserved.
تعداد بازدیدکنندگان : 1

طراحی وب سیرنگ رسانه