زعفران تروند صادرکننده نمونه زعفران ایران
Tarvand Saffron
Contact usOnline shopProductsAbout usHome
iran saffron
iran saffron iran saffron iran saffron iran saffron iran saffron
واحد کنترل کیفیت تروند زعفران


تفکر برتر، بهتر و کارآمد اصولی هستند که در مفهوم کیفیت مستتر می باشند و این اصول مستتر، همان صفت و یا ویژگی بارز خاص گروه متفکر می باشد.این اصول آنچنان ابزار قدرت مندی محسوب می گردند که می توانند هر امری را ایجاد نمایند و یا تغییر، توسعه و تکامل یابند و لازمه بکارگیری آن هم فقط در واژه خواستن خلاصه می گردد.تصمیم به خواستن برای ایجاد، تغییر، توسعه و یا تکمیل هر امری که می تواند نیروی بالقوه را بالفعل نماید.یکی از امور مهم ایجاد و یا تکامل محیط های کاری با نگرش کیفیت می باشد چرا که اثر مستقیم کیفیت بر روی محصول نهایی مشهود خواهد بود.


تمامی مدیران موفق همواره در تلاش برای دستیابی به رضایتمندی هر چه بیشتر مشتریان سازمان خویش هستند.آنان خواهان تولید محصولاتی هستند که بتوانند در میادین رقابتی، پیشرو و علاوه بر ایجاد نامی تاثیرگذار در ذهن مشتریان، باعث چرخش سریع تر، روند ارزش افزوده سازمان باشند و هر مدیر آگاهی می داند که این مهم دست یافتنی نیست مگر با پرداختن هر چه بیشتر به نیازمندی های اساسی سازمان مانند:عملکرد بالا، تعهد سازمانی بالا، انعطاف پذیری بالا و بهبود مستمر و دائمی.


پیاده سازی سیستم کیفیت شرکت تروند زعفران مستلزم انجام اقدامات زیر است:


-ایجاد تیم کاری و مشخص نمودن سرپرست تیم


-ایجاد جلسات هماهنگی و انتقال آن از مدیریت به پرسنل


-بررسی سیستم تضمین کیفیتی در سطح شرکت تروند زعفران


-جمع آوری استانداردها و دستورالعمل های لازم


-برآوردن نیازهای فنی و اقتصادی شرکت


-مشخص کردن استقرارها و سیاست های کلی


-اجرای الگوی هماهنگ فرآیند کاری


-تعیین چارچوبی برای نظام بهبود


زیر سیستم های تضمین کیفیت شرکت تروند زعفران


گلوگاه کیفی 1:هنگام ورود زعفران خشک توسط مدیر کنترل کیفیت مطابق با دستورالعمل نمونه برداری، نمونه جهت آزمون فیزیکو شیمیایی و میکروبی زعفران برداشته می شود.


گلوگاه کیفی2: در حین انجام عملیات سورت زعفران نمونه مطابق با دستورالعمل نمونه برداری مصوب شرکت تروند زعفران جهت آزمون شیمیایی و میکروبی برداشته می شود.


گلوگاه کیفی3: کنترل دما و رطوبت و رعایت شرایط بهداشتی در انبارش ماده اولیه که روزانه توسط متصدی انبار انجام می پذیرد.


گلوگاه کیفی4: در حین سورت زعفران کنترل ظاهری و میکروبی بصورت هر دو ساعت یک بار توسط مدیر تولید و بطور مدوام توسط اپراتور و سرپرست سورت انجام می پذیرد.


گلوگاه کیفی5: در مرحله ورود ملزومات بسته بندی مدیر کنترل کیفیت کنترل ظاهری و انجام تست میکروبی را مطابق دستورالعمل نمونه برداری جهت سالم بودن اقلام بسته بندی و عدم وجود بار میکروبی انجام می دهد.


گلوگاه کیفی6: در مرحله بسته بندی کنترل ظاهری مطابق دستورالعمل نمونه برداری بطور مدوام توسط اپراتور بسته بندی و هر یک ساعت یک بار توسط مدیر تولید انجام می پذیرد.


گلوگاه کیفی7: در مرحله تولید محصول نهایی مطابق با دستورالعمل نمونه برداری کلیه آزمون های فیزیکو شیمیایی و میکروبی زعفران بر روی محصول نهایی مطابق با استاهداردهای مربوطه انجام می پذیرد.


 


 


 


 

استانداردهای بین المللی
استانداردهای بین المللی توسط موسسه استاندارد بین الملل International Standard Organization که به اختصار به آن ISO گفته میشود تدوین میگردد. این موسسه یک اتحاد بین المللی از موسسات استاندارد کشورهای عضو میباشد که امور مربوط به استانداردهای بین المللی از طریق کمیته های فنی برگزار میگردد.اولین استاندارد زعفران در به شماره ISO 3634 در دسامبر ...
نام کاربری:
کلمه عبور:
عضویت در سایت تروند

کلمه عبور را فراموش کرده اید؟
اخبار تروند زعفران
پیشینه تاریخی زعفران
قاینات گهواره تاریخ وفرهنگ زعفران
شناسایی زعفران
ترکیبات شیمیایی زعفران
خواص دارویی زعفران
خواص غذایی زعفران
نکات مهم هنگام خرید زعفران
تروند انتخاب اول زعفران ایران
گواهی ها واستانداردهای تروند زعفران
گواهینامه های بین المللی تروند زعفران
مقالات زعفران
کتابهای زعفران
تقدیرنامه های تروند زعفران
تندیس های تروند زعفران
واحد کنترل کیفیت تروند زعفران
شرکت تروند زعفران قاین . شرکت دانش بنیان
واحد فناوری تولید محصولات دانش بنیان
دست کشاورزان در دست تروند زعفران
مراکز فروش محصولات تروند زعفران
نمایشگاههای تروند زعفران
سایر محصولات گروه کشاورزی تروند زعفران
واحد صادرات زرشک ارگانیک
ایجاد فرهنگ کشت گل محمدی در منطقه قاینات
ایفای نقش مسئولیت های اجتماعی شرکت تروند زعفران
تروند زعفران قاین دارنده ی گواهینامه ی ملی و تندیس رعایت حقوق مصرف کنندگان
بازاریابی اجتماعی و نقش آن در توسعه اقتصادی در مناطق زعفرانکاری
ارتباط مستقيم با بخش فروش گروه توليدي و كشاورزي تروند زعفران قاين
سابقه علم تا عمل در بنيان گذاران گروه توليدي و كشاورزي تروند زعفران قاين
نوشيدني هاي گياهي تراوند
چگونه می توان زعفران اصلی از تقلبی را تشخیص داد ؟
درباره مدیر عامل تروند زعفران
خراسان جنوبی ، قاین ، شهرک صنعتی ، بلوار صنعت ، بلوار تلاش شرقی ،بلوار کوشش، قطعه 50-49 ، مجتمع بین المللی تحقیقات ، کشت ، فرآوری ، بسته بندی و صادرات تروند زعفران قاین لینک کانال تروند زعفران در تلگرام: https://t.me/saffrontarvand
تلفن :
32538488 - 32538477 - 056 32538815 - 32538814 - 32538600
فکس :
32538630 - 32538845 - 056
پست الکترونیک :
saffron@tarvandsaffron.com
پست الکترونیک :
tarvandsaffron@gmail.com
Copyright 2000-2024 Tarvand Saffron Co. (تروند زعفران قائن)
All rights reserved.
تعداد بازدیدکنندگان : 1

طراحی وب سیرنگ رسانه