تفکر برتر، بهتر و کارآمد اصولی هستند که در مفهوم کیفیت مستتر می باشند و این اصول مستتر، همان صفت و یا ویژگی بارز خاص گروه متفکر می باشد.این اصول آنچنان ابزار قدرت مندی محسوب می گردند که می توانند هر امری را ایجاد نمایند و یا تغییر، توسعه و تکامل یابند و لازمه بکارگیری آن هم فقط در واژه خواستن خلاصه می گردد.تصمیم به خواستن برای ایجاد، تغییر، توسعه و یا تکمیل هر امری که می تواند نیروی بالقوه را بالفعل نماید.یکی از امور مهم ایجاد و یا تکامل محیط های کاری با نگرش کیفیت می باشد چرا که اثر مستقیم کیفیت بر روی محصول نهایی مشهود خواهد بود.
تمامی مدیران موفق همواره در تلاش برای دستیابی به رضایتمندی هر چه بیشتر مشتریان سازمان خویش هستند.آنان خواهان تولید محصولاتی هستند که بتوانند در میادین رقابتی، پیشرو و علاوه بر ایجاد نامی تاثیرگذار در ذهن مشتریان، باعث چرخش سریع تر، روند ارزش افزوده سازمان باشند و هر مدیر آگاهی می داند که این مهم دست یافتنی نیست مگر با پرداختن هر چه بیشتر به نیازمندی های اساسی سازمان مانند:عملکرد بالا، تعهد سازمانی بالا، انعطاف پذیری بالا و بهبود مستمر و دائمی.
پیاده سازی سیستم کیفیت شرکت تروند زعفران مستلزم انجام اقدامات زیر است:
-ایجاد تیم کاری و مشخص نمودن سرپرست تیم
-ایجاد جلسات هماهنگی و انتقال آن از مدیریت به پرسنل
-بررسی سیستم تضمین کیفیتی در سطح شرکت تروند زعفران
-جمع آوری استانداردها و دستورالعمل های لازم
-برآوردن نیازهای فنی و اقتصادی شرکت
-مشخص کردن استقرارها و سیاست های کلی
-اجرای الگوی هماهنگ فرآیند کاری
-تعیین چارچوبی برای نظام بهبود
زیر سیستم های تضمین کیفیت شرکت تروند زعفران
گلوگاه کیفی 1:هنگام ورود زعفران خشک توسط مدیر کنترل کیفیت مطابق با دستورالعمل نمونه برداری، نمونه جهت آزمون فیزیکو شیمیایی و میکروبی زعفران برداشته می شود.
گلوگاه کیفی2: در حین انجام عملیات سورت زعفران نمونه مطابق با دستورالعمل نمونه برداری مصوب شرکت تروند زعفران جهت آزمون شیمیایی و میکروبی برداشته می شود.
گلوگاه کیفی3: کنترل دما و رطوبت و رعایت شرایط بهداشتی در انبارش ماده اولیه که روزانه توسط متصدی انبار انجام می پذیرد.
گلوگاه کیفی4: در حین سورت زعفران کنترل ظاهری و میکروبی بصورت هر دو ساعت یک بار توسط مدیر تولید و بطور مدوام توسط اپراتور و سرپرست سورت انجام می پذیرد.
گلوگاه کیفی5: در مرحله ورود ملزومات بسته بندی مدیر کنترل کیفیت کنترل ظاهری و انجام تست میکروبی را مطابق دستورالعمل نمونه برداری جهت سالم بودن اقلام بسته بندی و عدم وجود بار میکروبی انجام می دهد.
گلوگاه کیفی6: در مرحله بسته بندی کنترل ظاهری مطابق دستورالعمل نمونه برداری بطور مدوام توسط اپراتور بسته بندی و هر یک ساعت یک بار توسط مدیر تولید انجام می پذیرد.
گلوگاه کیفی7: در مرحله تولید محصول نهایی مطابق با دستورالعمل نمونه برداری کلیه آزمون های فیزیکو شیمیایی و میکروبی زعفران بر روی محصول نهایی مطابق با استاهداردهای مربوطه انجام می پذیرد.
|