ویژگی زعفران خوب
زعفران خالص، رنگ قرمز آلبالوئي، طعم تند و تلخ و عطر وبوي دلپذيري دارد. حالت طبيعي كلاله زعفران شيپوري مانند است كه قسمت بالاي آن ميخي شكل و به سمت پائين باريك و به ريشه سفيد ختم مي شود. تركيبات اختصاصي زعفران شامل تركيبات رنگي، عطر، بو و تركيبات تشكيل دهنده طعم مي باشد كه تعيين درصد اين تركيبات فقط توسط تجهيزات دقيق آزمايشگاهي و توسط متخصصين صنايع غذائي در آزمايشگاه قابل اندازه گيري است . نتيجه تركيبات فوق عامل مهمی در تعيين قيمت زعفران است و رعايت دقيق استانداردهاي ملي و جهاني تعیین کننده کیفیت آن مي باشد . براي زعفران كه جهت وزن كم بهاي زيادي پرداخت مي شود رعايت استاندارهاي آن و توجه تولید كنندگان زعفران به آن از اهميت بسيار بالائي برخوردار است.
تروند
زعفران خالص قاینات
انتخاب اول زعفران ایران |