هيچ آشپز خانه اي امروزه بدون عطر، طعم و رنگ زعفران ايراني در جهان رنگ و بويي ندارد. رنگ زيبا، عطر و طعم دلپذير زعفران تروند هر فرد بي اشتهایی را به خوردن غذا ترغيب مي كند . قدرت رنگ دهی طبيعی بسيار بالاي زعفران تروند بر اثر ماده كروسين است و به همين دليل در تمامي مواد غذایی به عنوان جايگزين مواد رنگي مصنوعي استفاده مي گردد. زعفران را مي توان در انواع غذاها، خورشت ها، گوشت، مرغ، ماهي، سوپ ها، برنج، نان، كيك، كلوچه، بيسكويت، آبنبات، نبات، لبنيات، شربت، شله زرد، انواع حلواها، نوشابه ها، دسرها، سس، بستنی و چای بكار برد و از خواص غذایی و دارويی آن بهره مند شد.
آگاهي حق مصرف كننده است.
تروند زعفران
tarvand saffron
زعفران خالص قاینات
انتخاب اول زعفران ایران |