آزمایشگاه مدرن تروند زعفران
(بخش شیمیایی)
چگونه کیفیت ،ترکیبات، عطر،طعم ورنگ دهی زعفران تعیین می گردد؟
این ازمایشگاه بر اساس استاندارد ملی ایران و استاندارد جهانی ISO3632انجام می گیرد.دراین آزمایش توسطدستگاه اسپکتروفوتومتر در طول موج های بین 257 نانومتر و440 نانومتر بر اساس جذب محلول رنگی مقدار عطر .طعم ورنگ دهی زعفران که مربوط به اجزاءسافرانال (عطر زعفران).پیکروکروسین (طعم تلخ زعفران) وکروسین (رنگ زعفران )می شود .در این فرآیند که توسط محلول سازی واستخراج اجزای فوق انجام میشود .زعفران از درجه یک تاچهار تقسیم بندی می شود.
|