زعفران تروند صادرکننده نمونه زعفران ایران
Tarvand Saffron
Contact usOnline shopProductsAbout usHome
iran saffron
iran saffron iran saffron iran saffron iran saffron iran saffron
ترکیبات شیمیایی زعفران


 نمودار  گزارش جریان کار و مواد تروند زعفران



آزمایشگاه مدرن تروند زعفران


(بخش شیمیایی)


چگونه کیفیت ،ترکیبات، عطر،طعم ورنگ دهی زعفران تعیین می گردد؟


این ازمایشگاه بر اساس استاندارد ملی ایران و استاندارد جهانی ISO3632انجام می گیرد.دراین آزمایش توسطدستگاه اسپکتروفوتومتر در طول موج های بین 257 نانومتر و440 نانومتر بر اساس جذب محلول رنگی مقدار عطر .طعم ورنگ دهی زعفران که مربوط به اجزاءسافرانال (عطر زعفران).پیکروکروسین (طعم تلخ زعفران) وکروسین (رنگ زعفران )می شود .در این فرآیند که توسط محلول سازی واستخراج اجزای فوق انجام میشود .زعفران از درجه یک تاچهار تقسیم بندی می شود.


 



ترکیبات شیمیایی کلاله زعفران


1-کروکسین (Crocin)که عامل اصلی رنک زعفران است .از گروه رنگدانه های کاروتنوییدی می باشد .درصد این در هنگام گل دادن .برداشت ونگهداری از 9/1%تا15% متغیر می باشد.


2-پیکروکروسین (Picro crocin)طعم تلخ زعفران یک هیتروزید می باشد .


3-عطر زعفران(Safranal )عطر وبوی زعفران به روغن های فرار آن می باشد که مرکب از ترپن ها ویک ترکیب اکسیژن دار ومعطر به نام سافرانال می باشد .


4ترکیبات دیگر تشکیل دهنده زعفران شامل : الف-ریبوفلاوین یا ویتامین B2 ب- تیامین یا ویتامین B1 می باشد

استانداردهای بین المللی
استانداردهای بین المللی توسط موسسه استاندارد بین الملل International Standard Organization که به اختصار به آن ISO گفته میشود تدوین میگردد. این موسسه یک اتحاد بین المللی از موسسات استاندارد کشورهای عضو میباشد که امور مربوط به استانداردهای بین المللی از طریق کمیته های فنی برگزار میگردد.اولین استاندارد زعفران در به شماره ISO 3634 در دسامبر ...
نام کاربری:
کلمه عبور:
عضویت در سایت تروند

کلمه عبور را فراموش کرده اید؟
اخبار تروند زعفران
پیشینه تاریخی زعفران
قاینات گهواره تاریخ وفرهنگ زعفران
شناسایی زعفران
ترکیبات شیمیایی زعفران
خواص دارویی زعفران
خواص غذایی زعفران
نکات مهم هنگام خرید زعفران
تروند انتخاب اول زعفران ایران
گواهی ها واستانداردهای تروند زعفران
گواهینامه های بین المللی تروند زعفران
مقالات زعفران
کتابهای زعفران
تقدیرنامه های تروند زعفران
تندیس های تروند زعفران
واحد کنترل کیفیت تروند زعفران
شرکت تروند زعفران قاین . شرکت دانش بنیان
واحد فناوری تولید محصولات دانش بنیان
دست کشاورزان در دست تروند زعفران
مراکز فروش محصولات تروند زعفران
نمایشگاههای تروند زعفران
سایر محصولات گروه کشاورزی تروند زعفران
واحد صادرات زرشک ارگانیک
ایجاد فرهنگ کشت گل محمدی در منطقه قاینات
ایفای نقش مسئولیت های اجتماعی شرکت تروند زعفران
تروند زعفران قاین دارنده ی گواهینامه ی ملی و تندیس رعایت حقوق مصرف کنندگان
بازاریابی اجتماعی و نقش آن در توسعه اقتصادی در مناطق زعفرانکاری
ارتباط مستقيم با بخش فروش گروه توليدي و كشاورزي تروند زعفران قاين
سابقه علم تا عمل در بنيان گذاران گروه توليدي و كشاورزي تروند زعفران قاين
نوشيدني هاي گياهي تراوند
خواص دارویی زرشک
خواص دارویی عناب
درباره مدیر عامل تروند زعفران
خراسان جنوبی ، قاین ، شهرک صنعتی ، بلوار صنعت ، بلوار تلاش شرقی ،بلوار کوشش، قطعه 50-49 ، مجتمع بین المللی تحقیقات ، کشت ، فرآوری ، بسته بندی و صادرات تروند زعفران قاین لینک کانال تروند زعفران در تلگرام: https://t.me/saffrontarvand
تلفن :
32538488 - 32538477 - 056 32538815 - 32538814 - 32538600
فکس :
32538630 - 32538845 - 056
پست الکترونیک :
saffron@tarvandsaffron.com
پست الکترونیک :
tarvandsaffron@gmail.com
Copyright 2000-2018 Tarvand Saffron Co. (تروند زعفران قائن)
All rights reserved.
تعداد بازدیدکنندگان : 1

طراحی وب سیرنگ رسانه